tiistai 3. huhtikuuta 2012

Aloittelijan golfsetti - Hyvä lahja viheriöllä viihtyvälle!



Aloittelijan Golf-setti

Kesä lähestyy päivä päivältä ja golf-harrastajien koko ajan kasvavaa kansanryhmää polttelee päästä viheriölle. Heille jotka eivät ole lajiin tutustuneet tiedoksi että golf on lähtöisin  skotlannista ja yksi peli kestää pitkään ja vaatii pelaajalta miettimistä ja kärsivällisyyttä: Yksi peli kestää 3-5 tuntia ja pelin aikana pelataa 18-väylää. Aloittelevan golffarin kannattaa aluksi hankkia hyvä aloittelijan golf-setti jolla pääsee lajin pariin käsiksi.


Mitä Golfia aloitteleva tarvitsee?

Golf:in harrastamisesta kiinnostunut tarvitsee perus golfmailasetin eli rautamailapaketin, muutaman puumailan, putterin, wedgen (lyhyt rautamaila), bägi, pallo ja golfkengät. Eli aloittelija pääsee aika pienellä mukaan ja yleensä kannattaakin ostaa edullinen aloittelijalle tarkoitettu golf-setti jonka jälkeen kun lajiin on perehtynyt paremmin voi ruveta hankkimaan parempia varusteita.Edulliset golfsetit löydät esimerkiksi A-golffista






Pääsenkö heti viheriölle?

Golfharrastus aloittetaan Green Cardin -suorituksesta. Green Cardin  tavoitteena on varmistaa, että aloittelevalla golf:in harrastajalla  on riittävät tiedot ja taidot golfin harrastuksen aloittamiseen ja pelaamiseen. Kun Creen Card on taskussa pääsee viheriölle joko ostamall  Greefee:n (yhden pelikerran maksun) tai maksamalla jäsenmaksun ja kausikortin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.