maanantai 12. maaliskuuta 2012

Äkkilähdöt - Kesän lomat kannattaa varata nyt



Kesälomareissun varaaminen kesäksi



Etsikkö äkkilähtöä?

Moni on varmasti huomannut että viimevuonna perheen kanssa käyty keskustelu lomareissun ajoissa varaamisessa jäänyt taas viime hetkeen. Äkkilähtöä kesäksi etsivän kannattaakin nyt olla nopea ja katsoa läpi  ne kohteet  joihin matkatoimistot tarjoavat äkkilähtöjä.

Äkkilähdön varmaaminen netistä

 Halvinta äkkilähtöä etsivän kannatta olla nopea kun varaa äkkilähtöä. Yleensä parhaat äkkilähdöt menevät hetkessä eikä varaamiseeen jää aikaa kuin minutteja tai sekunteja. Matkaaja joka pystyy lähtemään reissuun nopeastikkin säästää monesti huomattavan summan rahaa äkkilähdöillä. Huomattavasti edullisempi matkan hinta antaa matkabudjetissa väljää esimerkiksi laadukkaaseen hotelliin ja erillaisiin ativiteetteihiin matkakohteessa.
Katso apollomatkojen kesäkuun matkatarjoukset tästä!

Mistä löydän hyvät äkkilähdöt?

Äkkilähtöjä etsivän kannattaa tutustua tarkasti eri matkantarjoajien sivuihin. Äkkilähtöjä varten netissä on monia erilaisia hakukoneita joilla matkojen hintoja on nopeaa ja helppo vertailla. Matkan varaaminen netistä on erittäin helppoa ja nopeaa.

Äkkilähtöjä voit hakea mm. näiltä sivuilta.

Matkantarjoajat

Tässä muutamia suori linkkejä tunnettujen matkantarjoajien äkkilähtösivuille



Tjäreborgin äkkilähdöt - Tutustu tästä! Aurinkomatkojen äkkilähdöt - Tutustu tästä!
Finnmatkojen äkkilähdöt - Tutustu tästä!


Hakukoneita joilla voi hakea matkoja


Loman varaaminen ensi talveksi

Loman varaamisessa päätee selkeä sääntö: Mitä aikaisemmin - sitä halvemmalla. Eli ensi talven loman varaaminen kannattaa tehdä jo nyt jos ei halua ensi marraskuussa etsiä hiki hatussa äkkilähtöä perheelle.

 



0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.